ΠΑΙΔΙΚΟ

Μεγάλη νίκη εντός έδρας το παιδικο επι του Πειραϊκου

Σε μια μεγάλη νίκη προέβη το παιδικό τμήμα της Αμφιάλης, απέναντι στο αντίστοιχο του Πειραϊκού, επικρατώντας με 83-77.

Η ομάδα του Καλυβιανιάκη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ως προς το μεγαλύτερο μέρος του, όμως οι φιλοξενούνενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω και με δώδεκα (56-33) κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά στους τρεις με μόλις 2:30 λεπτά για τη λήξη .

Κάποιες λανθασμένες αποφάσεις από τη μεριά τους αλλά και η τρομερή ψυχραιμία που έδειξαν οι γηπεδούχοι, δεν άφησαν την ομάδα του Πειραϊκου να ολοκληρώσει την ανατροπή της.

Το δρόμο προς τη νίκη έδειξε για την Αμφιαλη το δίδυμο Μπγιάλας-Καλπάκος με 37 και 20 πόντους αντίστοιχα, όμως σπουδαία βοήθεια υπήρχε και από τον Χειλαδάκη που σημείωσε κάποια μεγάλα σουτ.

ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ-ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 83-77

ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Καλυβιανάκης, Δουβριώτης):Τουμαζάτος 4, Ψαλτόπουλος, Ζάνος, Κάντας 3,Χειλαδάκης 14, Αθανασίου, Μπγιάλας 37, Σαμλής, Ρούσσος, Κοπασάκης, Καλπάκος 20, Κοντοθεοδώρου 4

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (Χασάπης, Χριστόπουλος): Καραταράκης 2, Γαλετάκης 29, Ζουλιάνος 10, Γαβρίλης-Κοζεβέρος 10, Τσιγκουνάκης, Σταυροθανασόπουλος 12, Καλαβρίας, Ραπάι, Χριστόπουλος, Γεωργίου, Περουκίδης 2, Μωραίτης 12

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ

 

(Visited 550 times, 1 visits today)

Most Popular

To Top