ΕΦΗΒΙΚΟ

Παννεαπολικός-Ένωση Αμφιάλης 46-75

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα για την Ένωση Αμφιάλης από την έδρα του Παννεαπολικού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΣΚΑΝΑ στη κατηγορία των εφήβων.

Η ομάδα του Γιώργου Κεφαλίδη παρά το κακό της ξεκίνημα, κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα σχετικά εύκολα χτίζοντας μια καλή διαφορά ενόψει συνέχειας.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας η κάθε μια να επιβάλλει το ρυθμό της.

Η Αμφιάλη ενώ φαινόταν ικανή να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, κάθε φορά που προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ, η ομάδα της Νίκαιας πάντα κατάφερνε να ισοφαρίζει και σποραδικά να αποκτά προβάδισμα.

Όμως ένα μικρό ξέσπασμα από τους φιλοξενούμενους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου φαίνεται πως  έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα της Αμφιάλης κατευθυνόμενοι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Παννεαπολικός δεν εμφάνισε σε καμία περίπτωση την ενέργεια των πρώτων 17 λεπτών, παρατώντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Αντίθετα η Αμφιάλη στηριζόμενη στην άμυνα της και στην ευστοχία των παιχτών της από την περιφέρεια, συνέχισε να ανεβάζει την διαφορά ως και τις τάξεις των 20 πόντων, με την τελευταία περίοδο να είναι ξεκάθαρα μια καλή ευκαιρία για τους δυο προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ενώ και οι δύο στρέφουν το μυαλό τους στη συνέχεια.

(Visited 497 times, 1 visits today)

Most Popular

To Top