ΠΑΙΔΙΚΟ

Δύσκολη νίκη για Αμφιάλη

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Σιταποθηκών, όπου η παιδική ομάδα της Αμφιάλης κέρδισε την αντίστοιχη του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 43-41, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ΕΣΚΑΝΑ.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει μια διαφορά ασφαλείας μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού καθώς η Ένωση απώλεσε δύο φορές διαφορά 6 πόντων, για να φτάσουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν μια τελευταία ευκαιρία να ξεφύγουν με το ροζ φύλλο, όμως στην επαναφορά από τη πλάγια γραμμή, ο Μπιάλας αλλοίωσε τη πάσα, με το Κοπασάκη να κλέβει τελικά τη μπάλα στο μηδέν. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι βέβαια και οι παίχτες του Μεγαγιάννη, καθώς κατάφεραν να εμφανιστούν άκρως ανταγωνιστικοί σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Μπγιάλας με 19 καιΚαλπάκος με 11, ενώ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης οι Τολίζας με 14 και Παπαδόπουλος με 12.

Ένωση Αμφιάλης ΑΠΣΕ (Καλιβιανάκης, Λαρόζας):Τουμαζάτος 2, Ψαλτόπουλος, Ζάνος 8, Χειλαδάκης, Αθανασίου, Μπγιάλας17, Σαμλής, Κουσσός, Κοπασάκης, Καλπάκος 11, Κοντοθεοδώρου 5

Ίκαρος ΑΟ Νέας Σμύρνης ( Μεγαγιάννης , Μουσακιώτης): Μικιρδιτσιάν, Μουσακιώτης, Μακρυγιάννης 10, Περράκης, Δελληκοστόπουλος, Σουλάκης 2, Παπαδόπουλος 12, Αριστερίδης, Σπίνουλας, Δαφνός 2, Σαλανόπουλος 2, Τολίζας 14

(δείτε φωτογραφικό υλικό απο τον αγώνα)

(Visited 463 times, 1 visits today)

Most Popular

To Top